Pinterest-logo kynnet

         

Heips!
Vaikka Halloween oli ja meni, liittyvät nämä kynnet etäisesti vielä siihen. Pukeuduimme nimittäin halloweenin kunniaksi sosiaaliseksi mediaksi kahden muun ystäväni kanssa. Lienee helppo arvata, että pukeuduin itse Pinterestiksi. Pinterest oli kyllä näin kynsibloggaajana luonteva valinta, sillä sitä tulee selattua päivittäin lähes yhtä tunnollisesti kuin Instagramiakin. Molemmat, sekä Pinterest että Intagram, ovat muuten loistavia inspiraation lähteitä kynsitaiteelle, etenkin Pinterest joka on kaikkien ideoiden mekka.

Tarvikkeet:
  • Pohja- ja päällyslakka
  • Punainen ja valkoinen kynsilakka
  • Ohut pensseli Vaiheet:

1. Aloita suojaamalla kynnet pohjalakalla.

2. Levitä ensimmäinen kerros värillistä lakkaa; nimetön valkoisella ja muut kynnet punaisella. Levitä tarvittaessa toinen kerros, että saat riittävän peittävän pohjan.


3. Odota kunnes edellinen lakkakerros on täysin kuivunut. Kasta ohut pensseli kevyesti punaiseen lakkaan ja piirrä sillä mahdollisimman tasainen ympyrä nimettömän kynteen. 


4. Putsaa tässä välissä ohut pensseli ennen kuin kastat sen valkoiseen kynsilakkaan. Kun punainen ympyrä on täysin kuivunut, piirrä ympyrän sisälle Pinterestin P.
Vinkki: kannattaa aloittaa piirtämällä ympyrää punaisen pallon sisälle ja vetää siitä erikseen hieman vino viiva pallon ulkoreunalle.


5. Viimeistele vielä kirkkaalla päällyslakalla ja Pinterest-kynnet ovat valmiit!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet