RM Mono Inspired nails


안녕하세요!
= annyeonghaseyo, eli hei koreaksi

Tänään olisi siis vuorossa uusi BTS aiheinen postaus, tällä kertaa bändin johtajan RM:n eli Kim Namjoon:n syntymäpäivän kunniaksi! Aiheena on siis RM:n viimeisin mixtape Mono, joka on julkaistu viime vuoden lokakuussa. Se kuuluu ehdottomasti kaikkien aikojen lempparialbumeihini, suosittelen 5/5 👌.


Tracklist:
Kuvahaun tulos haulle rm mono tracklist
1."tokyo"

2."seoul" (produced by Honne)

3."moonchild"
4."badbye" (with eAeon)                                                                           

5."uhgood" (어긋 / Eogeut [lit. "out of place"])
  6."everythingoes" (지나가 / Jinaga) (with Nell)                     
  7."foreverain"

  Tarvikkeet:
  • Pohja- ja päällyslakka
  • Musta ja valkoinen kynsilakka
  • Musta nail striper eli kynsitaidekynä
  • Dotting tool eli pistekynä
  • Ohut sivellin  Vaiheet:

  1. Aloita suojaamalla kyntesi pohjalakalla. 


  2. Levitä mustaa ja valkoista kynsilakkaa alla olevan kuvan mukaisesti: mustaa nimettömään ja keskisormeen, valkoista muihin. Levitä tarvittaessa useampi kerros, jos lakka on liian läpikuultavaa.


  3. Tee nail striperilla nimettömään kolme pysty viivaa ja tasaisin välein vaakaviivoja, kynnen koosta riippuen; kunhan saat mahdollisimman tasaisen ruudukon.


  4. Seuravaksi siirryin etusormen pariin. Siihen inspiraationa toimi Forever Rain:n musiikkivideo (jonka muuten linkkasin tuonne alkuun biisi-listaan). Nämä lammikkoon putovavat sadepisarat tein kastamalla ohuen pensselin mustaan lakkaan ja piirtämällä sillä katkoviivoilla vierekkäsiä ympyröitä satunnaiseen järjestykseen.


  5. Nimettömän kynteen taiteilin kuun Moonchild:n mukaan (joka on muuten suosikki kappaleeni koko albumilta <3). Tähän käytin samaa ohutta sivellintä kuin edellisessäkin kohdassa, muista tosin putsata se tässä välissä! Kasta sivelli kevyesti valkoiseen lakkaan ja piirrä sillä puoli kaari ja jatka sitä ohueksi sirpiksi. Kun siveltimessä ei ole lähes yhtään lakkaa, piirrä ympyrä loppuun. Häivytä sirpin valkoista lakkaa mahdollisimman huolellisesti kaarevin liikkein kohti kuun keskikohtaa. Älä kuitenkaan lakkaa kuuta täyteen, vaan jätä oikea puoli kuusta ääriviivaa lukuunottamatta lakkaamatta.


  6. Ohuen pensselin ja valkoisen lakan käyttö jatkuu. Tässä vaiheessa tarvitaan erityisen vakaata kättä, joten tarkkana! Kirjoita keskelle kynttä sana mono. Yritä saada teksti mahdollisimman keskelle ja tasaisesti. Lisäsin lopussa muuten pieniä eri kokoisia pisteitä tuon mono -tekstin ympärille, mutta ne eivät näy vielä tässä kuvassa.


  7. Toiseksi viimeisenä vaiheena on peukalo, johon päädyin yksinkertaisesti kirjoittamaan saman tekstin kuin itse albumin kannessakin: RM playlist mono. Toivottavasti kuvasta saa tarpeeksi selvää...👀


  8. Viimeistele vielä luomukset kirkkaalla päällyslakalla, varmistettuasi että lakka on varmasti täysin kuivanut ja vóila!


  Let's celebrate our amazing leader and the living legend〜 
  #NamjoonsBirthday
  #aRMyLovesNamjoon  Mitä mieltä olette muuten näistä k-pop aiheisista postauksista? Kertokaa ihmeessä kommentteihin jos on vielä kiinnostusta näille :)


  Kommentit

  Tämän blogin suosituimmat tekstit

  Romanttinen leopardikuosi

  Persikan pinkit geelikynnet