Maastokuvio kynnet


Hejsan! 
Nyt olisi vuorossa jotain mitä ei ole täällä blogissa vielä ikinä nähtykkään: nimittäin maastokuvioiset kynnet! Törmäsin tähänkin yllättäen Pinterestissä ja huomasin, että tämähän onkin simppeli ja varsin cool idea. 

Pitikin päästä tätä uutta mahtavaa ideaa niin nopeasti kokeilemaan, ettei valaistus ollut kovin hyvä, pahoittelut siis matalasta kuvanlaadusta...

Tarvikkeet:
  • Pohja- ja (matta tai perus)päällyslakka
  • Musta, tummanvihreä, ruskea, valkoinen tai kermanvärinen kynsilakka
  • Ohut pensseli


Vaiheet:

1. Aloita levittämällä kerros pohjalakkaa, jotta saat kestävämmän manikyyrin.

2. Pohjalakan pitäisi kuivua (onneksi) nopeasti, joten ensimmäisen valkoisen tai kermanvärisen kerroksen pääsee levittämään melkein heti perään. 


3. Kasta ohut pensseli ruskeaan kynsilakkaa ja vedä sillä raitoja kynnen reunoihin. 


4. Pyyhi tässä välissä pensseli ja kasta se vihreään kynsilakkaan ja piirrä sillä muutama viiva sekä kynnen reunoille että keskelle kynttä. Jos käytit pohjana kerman väristä lakkaa, se saa näkyä vähän raitojen välistä. Valkoinen sen sijaan saattaa näyttää liian kirkkaalta. 


5. Kasta pensseli seuraavaksi mustaan kynsilakkaan ja vedä sillä muutama samantyylinen pyöreä viiva. Älä kuitenkaan tee näitä mustia viivoja liikaa, että maastokuvion pääväreinä säilyy ruskea ja vihreä. 
Tässä kohtaa aloin näköjään jo tekemään toiseen kynteen maastokuviota hieman eri tavalla. 
6. Kun kuviot ovat täysin kuivuneet, viimeistele koko kokonaisuus kirkkaalla päällyslakalla tai matalla päällyslakalla (koska olen innostunut käyttämään viime aikoina paljon mattaa kynsilakkaa xD).


7. Ja voilá! Olet valmis maastoutumaan- just kidding, nämä kynnet ei jää keneltäkään huomaamatta, tämä manikyyri on liian tyylikäs ja cool, it's lit fam 😎🔥Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Persikan pinkit geelikynnet