Rock N Roll kynnetHeips!

Viime viikolla oli kansainvälinen naistenpäivä, joten tein sen kunniaksi astetta räväkämmät kynnet. Olen vähän myöhässä näiden kanssa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kuvastakoon nämä kynnet vahvoja naishahmoja ja muita arjen sankareita, tai muuten vaan rock -musiikin ystäviä 😎.

Tarvikkeet: 

  • Pohja- ja päällyslakka
  • Tummansininen, musta, valkoinen, punainen, hopeinen ja glitter kynsilakka
  • Valkoinen nail striper 
  • Pistekynä 
  • Ohut sivellin

Vaiheet:

1. Levitä pohjalakka suojaamaan kynsiä.

2. Lakkaa pikkurillin ja keskisormen kynnet valkoisella, etusormen sinisellä, nimettömän mustalla ja peukalon punaisella. 
3. Kasta pistekynä hopeiseen lakkaan ja tee pisteitä Y:n muotoon kuten kuvassa. Tee hopeinen suorakulmio vetoketjun vetimeksi. Kasta pistekynän pienempi pää mustaan kynsilakkaan ja tee jokaisen hopean pisteen ympärille kaksi mustaa pistettä niin että reunat menevät osittain hopeisen pisteen päälle, jotta saadaan vetoketjua muistuttava kuvio. 


4. Tee valkooisella nail striperilla tai muulla ohuella siveltimellä risti' tumman siniseen kynteen. Tee sitten ristin päälle valkoinen X. 


5. Tee keskisormeen ohuella siveltimellä punainen ylähuulen muotoinen kuvio. Jatka kuviota niin, että siihen muodostuu kieli ja suun reunat. Täytä kuvio kokonaan punaisella lakalla. Tee tässä välissä mustalla musta piste ja musta kolmio hopeisen vetimen keskelle.


6. Jatka Ison-Britannian lippua piirtämällä ohuella siveltimellä punaiset viivat valkoisten viivojen sisälle. 


7. Muista puhdistaa sivellintä välissä, kasta se mustaan lakkaan ja täytä sillä suu sekä lisää kielen päälle viiva. Erota myös alahuuli toisella mustalla viivalla. 


8. Puhdista ohut sivellin ja maalaa valkoisella lakalla hampaat ja "kiiltävät" kohdat. Levitä pikkurillin kynteen hopeistalakkaa, siten että se näyttää valuvalta. Kun "valumat" ovat kuivuneet lisää päälle vielä hopeista glitterlakkaa. 


9. Varmista että kaikki kuviot ovat varmasti kuivaneet ja viimeistele levittämällä kerros päällyslakkaa. 
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Persikan pinkit geelikynnet