Leopardiprintti -matalla kynsilakallaHeipähei!
Koska mattaa ja tavallista kiiltävää kynsilakkaa on niin hauska yhdistellä, toteutin toisen tälläisen tutoriaalin, minkä tein...näköjään viime vuoden lokakuussa. Voin laittaa linkin siihen tähän:


Nuo kynnet on siis tehty samalla idealla kuin nämakin, mutta jos kiinnostaa erilainen kuvio, niin siitä vain kokeilemaan ;)
Tällä kertaa halusin kuitenkin tehdä tällä tekniikalla ihan lemppari designini eli leopardikuvion, mikä onkin yksi niistä harvoista kuvioista joka näyttää sekä tyylikkäältä että on tarpeeksi helppo tehdä (niin helppo että sen jaksaa tehdä yhden kynnen sijasta kaikkiin kynsiin.. xD). 
Erilaisten designien helppoudesta/ vaikeudesta puheenollen.. voisi olla ihan mielenkiintoista ottaa sekunttikellolla aikaa ja katsoa aina kuinka paljon aikaa mihinkin manikyyriin menee ja merkata se tänne tutoriaaliin 🤔. En tiedä onko siitä varsinaisesti mitään hyötyä, mutta ihan mielenkiintoista nähdä kuinka paljon aikaa sitä tulee kulutettua kynsiä lakkaillessa.

Mutta sitten itse asiaan ennen vierähtää liian pitkäksi nämä pohdinnat >>

Tarvikkeet:
  • Pohjalakka
  • Matta päällyslakka (matte topcoat)
  • Musta kynsilakka
  • Dotting tool eli pistekynä

Vaiheet:
1. Aloita suojaamalla kynnet kerroksella pohjalakkaa


2. Lakkaa kerros mustalla lakalla. 
3. Anna edellisen kerroksesn kuivua ja lakkaa vielä toinen kerros, jotta saat mahdollisimman tasaisen ja peittävän pinnan.


4. Kun toinenkin kerros on kuivunut, voit levittää kerroksen matalla päällyslakalla. 
Huom! Näissä matta-päällyslakoissa on huomattavasti eroja, toisilla tulee tasaisempaa jälkeä kuin toisilla. Osalla saattaa jäädä esim. raitoja eli kannattaa lakata vain toinen kerros päälle niin  tulee tarpeeksi tasaista.


 5. Sitten tulee se hauskin osuus eli leopardikuvion tekeminen kirkkaalla kiiltävällä päällyslakalla muuten matalle mustalle pinnalle! Tässä tarvitsen sen tavallisen päällyslakan lisäksi siis vain dotting tool:ia eli pistekynää. Tuosta omasta kuvastani ei näkynyt tarpeeksi hyvin tuo kuvio, mutta tarkoituksena on tehdä tuollaisia pyöreähköjä kuvioita sikinsokin; tavallaan puoli kaaria ( ).

Kuvahaun tulos haulle leopard pattern drawing

 6. Jos kuvioiden väliin jää ylimääräistä tilaa, niihin voi laittaa yksittäisiä pisteitä täydentämään kokonaisuutta.

7. Huom! älä enää vedä tavallista päällyslakkaa tähän päälle!!! Muuten tapahtuu hirveitä xD


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet