Uusi vuosi, uusi vuosikymmen ja uudet haasteet


Heips!

Tosiaan...rajan yli ollaan tultu ja nyt on jo vuosi 2020! Vietän tässä juuri joululoman viimeistä päivää eli huomenna se olisi paluu koulunpenkille. Viime vuonna tuli saavutettua paljon asioita: valmistuin lukiosta, sain ajokortin, äänestin ekaa kertaa vaaleissa ja mun blogi pääsi KotiAarre lehteen! Vaikka tuosta on ehkä vaikea enää vetää paremmaksi, toivotaan että tästäkin vuodesta tulee hyvä, eihän sen aina tarvitse olla parempi. Tärkeintä on että pysyy terveenä ja positiivisena, eikä anna pienten takaiskujen lannistaa.

Tänä vuonna olisi tavoitteena päästä vihdoin vuoden odotuksen jälkeen yliopistoon ja opiskelemaan sitä mistä oikeasti pidän: nimittäin kieliä, joista eritoten englantia. Saa tosin nähdä miten tälle blogille käy jos/kun pääsen noihin korkeamman asteen opintoihin, sillä jo nyt avoimen yliopiston opintoja tehdessä ei ole aina meinannut jäädä aikaa pitää tätä blogia yllä ja joskus tulee aina pidempiäkin taukoja postausten välillä. Yritän kuitenkin parhaani, kynsien lakkaamiselle täytyy nimittäin aina löytyä aikaa! 
Tämä vuosi alkoi ainakin lupaavasti yksinkertaisilla geelikynsillä. Huomasin, että minullahan on useampi pinkin/ persikan sävyinen geelilakka. En kuitenkaan osannut päättää niistä yhtä mitä käyttäysin, joten tein tällaisen sävyjärjestys ratkaisun. Lopputuloksesta tuli yllättävän hauska, paljon mielenkiintoisimpi kuin jos olisi tehnyt vain yhdellä värillä. Hyvää ja menestyksekästä Uutta Vuotta kaikille!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Persikan pinkit geelikynnet