Viivoja ja geometrisia kuvioitaWell hellou!
Tänään olisi vuorossa vähän hienostuneempi tai ainakin tyylikkäämpi postaus. Suorastaan chic. Yksinkertainen mutta asiallinen, lähes mihin tahansa sopiva manikyyri. Ehkä jos tämän toteuttaisi värikkäämmillä lakoilla, lopputulos olisi lähinnä taiteellinen. Mustalla ja valkoisella saa helposti lähes mistä tahansa lakkauksesta helposti astetta elegantimman.


Tarvikkeet:
  • Musta ja valkoinen kynsilakka
  • Pohja- ja päällyslakka
  • Ohutta teippiä 
  • Sakset
  • Pinsetit (ei välttämättömät)
Vaiheet:
1. Levitä puhtaille kynsille kerros pohjalakkaa.


2. Lakkaa  pikkurillin ja etusormen kynnet valkoisella kynsilakalla ja loput kynnet mustalla. Tee sama toiseen (dominoivaan) käteen.


3. Leikkaa ohuesta teipistä valmiiksi pätkiä kun lakka on täysin kuiva ja tarpeeksi peittävä. 
Asettele teipit alla olevan kuvan mukaan kaikkiin muihin kynsiin paitsi keskisormeen ja peukaloon. Kannattaa laittaa saman suuntaiset teipit samaan aikaan ennen ristikkäisiä teippejä, jotta ne on lopuksi helpompi irttottaa lakan kuivuttua.


4.Varmista teippejä painelemalla, ettei niiden alle pääse menemään yhtään lakkaa. Suosittelen samalla leikkaamaan ylimeneviä teippejä lyhyemmiksi (itselläni ne jäivät turhankin pitkiksi).

5. Levitä seuraavaksi päinvastaiset värit kynsiin; valkoisen lakan päälle mustaa ja mustan päälle valkoista. Keskarin ja peukalon kynsiin ei tarvitse tässä vaiheessa mitään.


6. Odota, että ensimmäinen teippien päällä oleva lakkakerros on täysin kuiva ja vedä sitten toinen kerros. Toista tämä kunnes olet taas saanut mahdollisimman tasaisen ja peittävän lakkakerroksen. 


7. Kun kaikki nämä lakkakerrokset ovat kiuivaneet, voit irrottaa teipit varovasti kynsistä. Tässä vaiheessa voi haluteessaan käyttää apunaan pinsettejä.


8. Viimeistele vielä kirkkaalla päällyslakkalla ja manikyyri on valmis!


Mitä mieltä olitte näistä geometrisista kynsistä? Yay or Nay? Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet