Sarjakuva-kynnetHeips!
Nyt saadaan taas vähän väriä elämään, kun viimeksi tein vain pelkän kynsien hoidon enkä mitään varsinaista lakkausta. Nyt oli kuitenkin pakko päästä kokeilemaan jotain uutta ja ihmeellistä, kuten sarjakuva-kynsiä. Näistäkin näin Pinterestissä useita eri värisiä versioita, mutta itse päädyin pastelliseen lilan sävyyn. Nämä olivat onneksi melkoisen yksinkertaiset, joten vaikeustaso ei ainakaan ole este näiden kokeilemiselle ;)


Vaiheet:
1. Aloita suojaamalla kynnet pohjalakallam jotta saat mahdololisimman kestävän lopputuloksen.


2. Lakkaa kerros lilalla kynsilakalla. Itse käytin tässä paksumpaa geelilakkaa (siis sellaista tavallisessa kynsilakkapurkissa olevaa, jota ei tarvitse kovettaa UV-uunissa) joten yksikin kerros näyttti tarpeeksi peittävältä. Jos kynsilakka näyttää kuitenkin liian läpikuultavalta, kannattaa lakata vielä toinen kerros ensimmäisen kuivuttua.


3. Kun olet tyytyväinen kynnen värilliseen pohjaan, kasta ohut pensseli (tai voit käyttää myös nail striperia eli jonkinlaista kynsitaidekynää) mustaan kynsilakkaan. Vedä sitten pensselillä musta rajaus kynnen jokaiselle reunalle. Kannattaa aloittaa tekemällä ensin yksi kulma, kuten olen tehnyt nimettömälle ja jatkaa sitten vasta loput. Jos rajaus näyttää liian nelikulmaiselta voit pyöristää kulmia hieman tekemällä kunnen "kulmiin" paksummat rajaukset.4. Kun olet saanut jokaisen kynnen rajattua, siirry tekemään tätä sarjakuvamaista efektiä, joka muuten näyttää hieman !-merkiltä väärinpäin...
Käytä tässäkin kohdassa ohutta pensseliä tai vastaavaa ja vedä mustalla kohtuullisen kapea kaareva viiva. Tuon pisteen voi tehdä halutessaan myös dotting tool:lla eli pistekynällä, jos se on aivan liian mahdotonta tehdä pensselillä. 


5. Viimeistele luomus kirkkaalla päällyslakalla, varmista kuitenkin että musta lakka on täysin kuiva ettei päällyslakka pääse levittämään sitä!


Kertokaahan mitä mieltä olitte näistä kynsistä, tai vaikka lempisarjakuvanne tuonne kommentteihin 🙏
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet