Kuinka huolehdin kynsistäni

Heihei!
Tänään olisi vuorossa pari viikkoa sitten lupailemani kynsien/ käsien hoito -postaus. Näitä vastaavanlaisia tutoriaaleja on luultavasti netti pullollaan, mutta ajattelin näyttää teille oman versioni, miten itse hoidan käteni ennen varsinaista kynsien lakkausta.

En saanut tähän sisällytettyä kynsien leikkaamista, viilausta tai muotoilua yms, mutta täytyy katsoa jos vaikka saisin sellaisenkin tehtyä 🤔

Mutta nyt itse asiaan >>

Vaiheet:

1. Aloita pesemällä kädet normaalisti saippualla


2. Harjaa tarvittaessa kynnenaluset kynsiharjalla. 


3. Seuraavaksi tulee tärkeä vaihe etenkin niille joilla on aina kuivat kynsinauhat, kuten itselläni. Tätä kynsinauha öljyä voi (ja kannattaakin) käyttää rutiininomaisesti esim. joka ilta ennen nukkumaan menoa. (Tässä olen käyttänyt nded -merkkistä kynsinauhaöljyä, joka tuli aikanaan UV-uunin mukana). 

 

Tämä kynsinauhaöljy on siis purkin väristä huolimatta täysin kirkasta. Tässä olen levittänyt sitä sekä kynsinauhoilleni että kynsille (öljy saattaa tosin tehdä kynsistä läpikuultavamman näköiset!).
Kynsinauhaöljyä voi tehdä myös itse: https://www.wikihow.com/Make-Your-Own-Cuticle-Oil 4. Kun olet antanut kynsinauhaöljyn imeytyä muutaman minuutin, kannattaa hieroa loput kynsien ympärille, jotta ne imeytyisivät ,mahdollisimman hyvin. Älä kuitenkaan imettele jos öljy ei näytä imeytyvän levittämisen jälkeen lainkaan, sillä täysin imeytyminen kestää 2-3 tuntia. 
Etsi tällä välillä käsiisi mikä tahansa käsirasva.

5. Levitä rasva tasaisesti käsiisi ja anna imeytyä. 


6. Sitten kynsien pitäisikin näyttää jo huomattavasti puhtaammilta ja kosteutetuilta! Jos kuitenkin lakkaat kyntesi tämän jälkeen, kannattaa pestä kynsistä ylimääräinen rasva pois ettei lakka kuoriudu heti pois. Toivottavasti tästä oli jollekkin hyötyä, vaikka tämä olikin tämmöistä ihan perus käsien hoitoa :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet