Hopean harmaat kynnet


Heips!

Tänään kun heräsin oli maa taas valkea ja talvi tullut takaisin. Nämä eilen tekemäni kynnet sopivatkin siis täydellisesti ulkona vallitsevaan talviseen säähän (vaikka ei sitä siinä kynsiä lakatessa tullut mietittyä). Enemmänkin ajattelin tehdä sellaiset kynnet kuin halusin ja tajusin että en ole pitkään aikaan tehnyt harmaita tai harmaan sävyisiä kynsiä. Hopeaa glitterlakkaa sen sijaan on tullut käytettyä runsaammalla kädellä, mutta se nyt vain on niin nättiä (kuten kaikki glitterlakat!). 

Tarvikkeet:
  • Pohja- ja päällyslakka
  • Valkoinen kynsilakka
  • Harmaa kynsilakka (itse käytin magneettista kynsilakkaa)
  • Hopea glitterlakka
  • Hopeinen kynsilakka
  • Ohutta teippiä (nail striping tape)
Vaiheet:

1. Levitä puhdistetuille kynsille kerros pohjalakkaa

2. Kun pohjalakka on kuivunut, levitä valkoista kynsilakkaa pikkurillin ja keskisormen kynsiin

3. Sillä välin kun valkoinen lakka kuivuu, levitä hopeista glitterlakkaa ensimmäinen kerros nimettömän kynteen. Levitä harmaata lakkaa etusormen ja peukalon kynsiin. 4. Levitä tarvittaessa toinen kerros valkoista lakkaa kun aiempi kerros on täysin kuivunut. Levitä myös toinen kerros hopeista glitterlakkaa (jos glitterlakka ei ole tarpeeksi peittävää, kannattaa levittää sitä ensin meikkisieneen ja töpöttää sillä kynnelle)

5. Kun kaikki lakkakerrokset ovat tarpeeksi peittäviä ja täysin kuivia, leikkaa ohuesta teipistä kaksi pätkää ja laita ne samansuuntaisestiviistoon keskisormen kynteen. Paina teipit kevyesti kiinni kynteen, ettei niiden alle pääse yhtään kynsilakkaa. 

6. Levitä varovasti hopeista kynsilakkaa ohuiden teippien väliin

7. Poista teipit varovasti, levitä kirkas päällyslakka ja manikyyrisi on valmis!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Persikan pinkit geelikynnet