Yksinkertaiset kukkaset

Vaikka päivänkakkaroita ei ainakaan vielä näy, voi niitä aina maalailla kynsien koristeeksi. Kevät tuntuu muutenkin olevan sellaista aikaa, että on pakko kaivaa jostain mahdollisimman kirkkaan värisiä vaatteita ja kukkakuoseja. Toisaaltahan se on hyvä, sillä ei kai kukaan aina jaksa käyttää pelkkiä tummia sävyjä. Kuten kuvastakin jo näkyy, näissä kynsissä yhdistyy sekä kukat että keväiset värit.



Olen muuten jo pitkään yrittänyt saada hankittua jostain oikeaa pohjalakkaa [base coat] ja nyt sain sen viimeinkin käsiini. En tosin tiedä onko tuolla käytännössä mitään eroa aikaisemmin samaan tarkoitukseen käyttämääni tavalliseen kirkkaaseen päällyslakkaan. Kynnellä levittäessä se ei ainakaan jäänyt yhtä kiiltäväksi kuin normaali päällyslakka, joten veikkaan että se auttaa lakkaa kestämään kauemmin 🤔

Tarvikkeet:

  • pohja/ päällyslakka
  • lila kynsilakka
  • keltainen kynsilakka
  • valkoinen nail striper, koristelukynä tai vastaava (ohut pensseli ja valkoinen kynsilakkakin käy)
  • dotting tool eli pistekynä


Vaiheet:

1. Aloita levittämällä pohjalakkaa kynsien suojaksi
2. Lakkaa kynnet lilalla kynsilakalla



3. Tee pistekynällä suurehkoja pisteitä kynsien kulmiin/ reunoille


4. Piirrä valkoisella lakalla valkoisia kolmioita vieri viereen terälehdiksi


5. Viimeistele kukkien kuivuttua kirkkaalla päällyslakalla


 Aand here you go: erittäin simppelit keväiset (tai miksei myös kesäiset) kukkakynnet! Nämä sopisivat täydellisesti vaikka juhannukseksikin tai sitten ihan muuten vaan kesäksi :)



Fun fact vielä tähän loppuun; kirjoitan tätä junassa matkalla Ouluun pääsykokeisiin. Tarkoituksena olisi päästä lukemaan englantia, mutta valmistautumisestani kertoo varmaan paljon se, että istun nytkin kirjoittamassa tätä sen sijaan että harjoittelisin itse kokeeseen...😅
Toisaalta, koska siinä kokeessa kirjoitetaan 2-3 tekstiä, joihin aineistot saadaan vasta siellä, ei siihen hirveästi ole voinut valmistautua ennalta. Luulin tosin aiemmin, että netistä löytyy paljon vanhoja pääsykokeita malliksi, mutta onnistuin löytämään vain tasan kaksi??
Mutta ei kai auta muu kuin luottaa omiin taitoihinsa. Hiljaa hyvä tulee 😄
Onnea muuten kaikille muillekkin joilla on nyt pääsykokeita tai kurssikokeita, we can do this! 💪

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kaviaarikynnet

Uusi vuosi, uusi vuosikymmen ja uudet haasteet

Maastokuvio kynnet