Eurovision nails

Lähde: fi.wikipedia.org

Huomenta!
Euroviisut alkavat tänään *JEIII!* joten teen sen kunniaksi sen aiheisen tutoriaalin. Minusta(kin) on tullut jo jonkin asteinen viisufani, sillä euroviisuja on tullut seurattua jo useampana vuotena ja löydettyä sitä kautta uusia upeita artisteja eri puolilta Eurooppaa.

Tässä kohtaa en malta olla listaamatta kolmea ennakkosuosikkiani, jotka ovat:
Belgia: Wake Up - Eliot
Tanska: Love Is Forever - Leonora
Irlanti: 22 - Sarah McTernan

Huh, oli kyllä rehellisesti sanottuna hankala valita edes kolmea parasta kaikista noista hyvistä biiseistä. Tänään pääsee onneksi illalla näkemään esityksiä ensimmäisestä semifinaalista, joten ehkä sen jälkeen selviää vähän paremmin. 

Mutta nyt sitten niihin euroviisu edition kynsiin >>

Tarvikkeet:  • Keltainen, tummansininen, valkoinen, kultainen, hopea ja tummansininen glitterlakka
  • Valkoinen nail art striper
  • ohut sivellin
  • pohja- ja päällyslakka


Vaiheet:

1. Suojaa kynnet ensin pohjalakalla, jotta saat kestävämmän lopputuloksen.
2. Lakkaa kerros tummansinistä lakkaa ja sen kuivuttua kerros tummansinistä kimallelakkaa sen päälle.
3. Vedä nimettömän päälle kerros valkoista kynsilakkaa.


4. Kun ensimmäinen lakkakerros on kuivunut, päästään itse kuvioihin: piirrä valkoisella kynsitaidekynällä tai ohuella siveltimellä ensin sydän peukalon kynteen. Euroviisu-sydämen päät ristiin kuten alla olevassa kuvassa.


5. Seuraavaksi tämän vuoden Euroviisu-logo: tuo "Dare to Dream" -tähti. Kasta ohut sivellin keltaiseen kynsilakkaan ja piirrä sillä kevyesti viisisakarainen tähti. Yritä tehdä viivoista mahdollisimmat ohuita. 6. Väritä kaksi tähden sakaroista viivojen sisäpuolelta kokonaan keltaiseksi.
7. Kasta sivellin kultaiseen lakkaan ja täytä sillä sekä kaksi sakaraa että tähden sisäosa, niin että viimeiseen sakaraan jää vain ääriviivat.
8. Kun keltainen ja kultainen lakka ovat täysin kuivia, piirrä valkoisella lakalla kolmio sen päälle alla olevan kuvan mukaisesti. (Postauksen alussa olevasta virallisesta Euroviisu logosta saa ehkä paremmin otettua mallia.)
9. Sitten vielä viimeisenä muttei sentään vähäisimpänä, itse isäntämaan lippu eli siis Israelin lippu. Kasta sivellin tummansiniseen lakkaan ja vedä sillä (helpoiten saa kynttä kääntämällä) kaksi leveähköä viivaa.
10. Piirrä viivojen väliin kaksi kolmiota päällekkäin tähdeksi: ∇Δ. 
[Niille jotka ehkä huomasivat ylemmistä kuvista, tein tuon lipun kokonaan uudestaan kun ensimmäisestä tuli niin epäselvä. Kannattaa siis vain ignoorata ne xD]


11. Viimeistele vielä lopuksi kirkkaalla päällyslakalla ja voilá, euroviisu kyntesi ovat valmiit!
Tähän loppuun vielä sellainen disclaimer, että lakkasin nämä kynnet ulkona (kuten joku tarkkasilmäinen ehkä huomasi jo kuvista..) joten laatu [niin kuvien kuin itse kynsienkin] saattoi vähän kärsiä siitä.


Mutta kertokaahan ihmeessä mitä piditte tästä tutoriaalista ja kynsistä ylipäätään tai laittakaa tuonne kommentti kenttään vaikka omat euroviisu ennakkosuosikit ja minkä maiden esityksiä erityisesti odotatte :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet