Suklaisen makea joululoma

Joulu meni rauhallisesti sukulaisten luona ollessa ja suklaata syödessä. Tänään vielä joulupäivällistä perheen ja tuttavien kesken ja sitten vain jatkamaan joululomasta nauttimista.

Tuossa aamulla tuli käytyä tuolla ihanassa pakkassäässä kuvailemassa ja samalla muutenkin nauttimassa talvesta. Luonto on niin kaunis nyt kun lumi kimmeltää auringon paisteessa ja puut on lumen ja jään peitossa. Kuvista tulikin aika onnistuneita, kun valoa oli riittävästi. Puhelin tosin sammui tuolla viidentoista asteen pakkasessa, mutta onneksi olin varautunut ja ottanut kamerankin mukaan.
Tuo on siis oikeasti todella tummansinistä vaikka näyttääkin tuossa melkein mustalta. Laitoin kynsiinkin ainakin kolme kerrosta, joten tulos on kuten huomaatte, todella tumma. Glitteriä sai töpötellä sienellä kohtuullisen paljon ennen kuin olin tyytäväinen xDTämän joulun kynteni olivat todella yksinkertaiset; tummansinistä ja hopeista glitteriä. Ensi vuonna voisi kokeilla sitten jotain uutta ja erilaista, joulukynsienkin osalta. Kohtahan se vuosi jo vaihtuukin ja tulee kirjoitettua kaikkiin papereihin hajamielisesti 2017...XD 


Noh...ensi vuoteen sitten vain! x)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet