Joulua kohti

Tänään sai avata jo neljännen luukun kalenterista. Tein tänä vuonna itse joulukalenterin, sillä halusin jonkin erilaisen mutta samalla perinteisen kalenterin.
Käytännössä toteutin tämän idean niin, että maalasin ensin vesiväreillä harmaaseen pahviin 24 punavalkoista neliötä, joihin piirsin tussilla numerot. Lopuksi teippasin vain jouluisen punaisissa käärepapereissa olevia konvehteja jokaisen "luukun" kohdalle, ja voilà!
Ylihuomenna onkin sitten kauan odotettu suuri juhlapäivä. Päivä jolloin Suomi täyttää sata vuotta! Sen kunniaksi täällä Orivedelläkin järjestetään itsenäisyyspäivän- juhla, johon osallistuu kaikki Oriveden koulut. Ja koska on niin hieno juhla kyseessä saa laittaa oikein kansallispuvunkin päälle. Fiksasin eilen vähän mummon vanhaa kansallispukua, kaventamalla liiviä vähän sopivammaksi.
Jos olisin tajunnut aiemmin tämän itsenäisyyspäivän juhlinnan, olisin luultavasti lakannut jonkinlaiset suomi teemaiset kynnet, mutta ei voi mitään. Täytyy mennä näillä jouluisemmilla.


Pahoitteluni muuten tästä hieman kehnosta kuvanlaadusta, täytynee yrittää parantaa sitä jatkossa.. Näihin kynsiin pääsin kokeilemaan (itseasissa ensimmäistä kertaa) nail striper:ia, vai mikä se nyt onkaan. Jos joku ihmettelee, että enkö sitten ole aikaisemmin käyttänyt sitä, niin ei. Olen kyllä, mutta vain itsetehtyä versiota, joka kyllä toimii mutta ei ole ehkä aivan niin hyvä kuin tämä "oikea". Aloin kyllä miettimään vedettyäni nuo vakoiset raidat, että olisiko pitänyt jättää ne kokonaan pois, vai sopivatko ne tuohon?
Hyvää joulun odotusta ja itsenäisyyspäivää vielä kaikille! :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet