Romanttinen leopardikuosi


Heihei!
Nyt on Back to School kynnet vaihtuneet kolmen viikon opiskelun jälkeen yksinkertaisempaan kuosiin. Aika tosiaan menee äkkiä. Tuntuu että vastahan se koulu alkoi, mutta syysloman alkuunkin on enää 6 viikkoa! Kolmen kuukauden päästä saa taas lakkailla punaisia kynsiä, mutta vähän jouluisemmissa tunnelmissa kuin näitä leopardikynsiä. 

Tässä alla olevassa kuvassa näkyy muuten kynsilakka kokoelmani täällä opiskelija asuntolassa, en siis saanut millään raahattua koko kynsilakkka kokoelmaani tänne. Toisaalta eivät ne kaikki olisi tänne mahtuneetkaan...Olen kyllä jälkeenpäin kuskannut aina muutamia kynsilakka purkkeja lisää aina kotona käydessäni. Olisi kyllä toisaalta ollut mielenkiintoista katsoa, kuinka kauan olisin selvinnyt vain kolmella värillä. 🤔

Tarvikkeet:
  • Pohja- ja päällyslakka
  • Punainen, valkoinen ja musta kynsilakka
  • Dotting tool eli pistekynäVaiheet:

1. Aloita suojaamalla kynnet pohjalakalla.

2. Levitä punaista kynsilakkaa kaikkiin paitsi nimettömän kynteen ja lakkaa nimettömän kynsi valkoiseksi. Levitä 1-2 kerrosta tai niin että saat tarpeeksi peittävän lopputuloksen. 

[Huomasin muuten että tämä valkoinen "nail lacquer" mitä tässä käytin, kestää selvästi pidempään kuin tavallinen kynsilakka. Vaikka nail polish, nail lacquer, nail varnish ja nail enamel toisaalta kaikki tarkoittavat samaa...]


3. Seuraavaksi itse täplien pariin. Itse tein nämä punaiset laikut käyttämällä lakkapurkin omaa sutia, mutta jos haluaa tarkempaa jälkeä voi tietysti käyttää esim. ohuempaa sivellintä.


4. Tässä vaiheessa kannattaa vaihtaa lakkapurkin suti pistekynään. Tee sillä kolme mustaa vierekkäistä pientä pistettä jokaisen laikun molemmille puolille. 5. Jos täplien välissä on liikaa tyhjää tilaa, voit tehdä pieniä pisteitä täydentämään kokonaisuutta


 6. Viimeistele täplien kuivuttua kirkkaalla päällyslakalla ja leopardikuviosi on valmis!

Btw...mitä mieltä olisiko sellainen "kuinka hoidan kynsiäni" -postaus tarpeen? Voisin kertoa vähän tarkemmin mitä teen ennen kuin varsinaisesti lakkaan kynteni. Terveet ja hyvin hoidetut kynnethän ovat onnistuneen manikyyrin A ja O 🤔.

Mutta täytyy katsoa miten syksy tästä etenee jos toteuttaisin tuon jossain vaiheesssa. Ellen sitten ole liian innokas vain kokeilemaan kaikkia uusia lakkaus ideoita xD.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Persikan pinkit geelikynnet