Back to school - MuistivihkokynnetHeips!
Nyt on kesälomat lusittu ja on aika suunnata takaisin koulun penkille – tai oikeastaan olen ollut jo viikon koulussa, mutta vain kaksi päivää on menty lukujärjestyksen mukaan. Uusia vihkoja en siis vielä ole päässyt paljoa käyttämään, mutta se ei estä kynsien laittamista vastaavaan kuosiin xD

Mutta mennään itse kynsien pariin >>

Tarvikkeet:
  • Pohja- ja päällyslakka
  • Valkoinen, punainen, vaaleansininen ja musta kynsilakka
  • Ohut pensseli
  • Dotting tool eli pistekynäVaiheet:

1. Aloita levittämällä kynsille kerros pohjalakkaa. Valkoinen lakka (ja vaaleat kynsilakat ylipäätään) eivät ole niin kynsiä rasittavia kuin tummat lakat, mutta pohjalakka kannattaa silti laittaa jotta manikyyri kestää pidempään.

2. Levitä kaikkiin kynsiin valkoista lakkaa. Levitä tarvittaessa toinen kerros, jotta saat mahdollisimman tasaisen pohjan. 


3. Kun valkoinen lakka on täysin kuivunut, kasta ohut pensseli vaaleansiniseen kynsilakkaan ja vedä sillä 4 viivaa tasaisin välein jokaiseen kynteen. Lisää tarvittessa toinen kerros vaaleansinistä jos lakka on liian läpikuultavaa.


4. Odota, että siniset raidat ovat täysin kuivat, ja tee sitten jokaisen kynnen laitaan punainen pystyviiva. Lisää viivojen kohdalle taas tarvittaessa toinen kerros.


5. Kun viivat alkavat näyttää hyviltä, kasta pistekynä kevyesti mustaan lakkaan ja tee jokaiseen kynteen kolme pistettä vihkon rei'iksi. Käytin tässä muuten pistekynän kapeampaa päätä, jotta sain tarpeeksi pienet pisteet.


6. Viimeistele vihkojen sivut vetämällä niiden päälle kerros läpinäkyvää päällyslakkaa, kun mustat pisteetkin ovat täysin kuivat. Sitten vain kirjoittelemaan (tai näpyttelemään 💻😆) muistiinpanoja!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet