Vertailua ja vanhoja kuvia


Mikäpä olisi parempi aika saada flussa kuin kolme päivää ennen wanhojen tansseja? Perjantaina alkoi olla jo kurkku vähän kipeä ja viikonloppuna alkoi nenä olla jo aika tukossa. Nyt alkuviikosta olikin sitten melkein 38 astetta kuumetta...huoh. Ei siinä muuta kuin googlettamaan, kuin parantua flunssasta mahdollisimman nopeasti; paljon teetä hunajan kera, appelsiineja ja lepoa. 
Tässä tylsyyden keskellä päädyin kokoamaan vanhoista kuvista tälläisen vertailun, jossa olen aina ottanut mallia jostain kuvasta, ja saada itse aikaan samanlainen lopputulos.


Oikean puoleinen kuva on siis aina minun ja vasen mallikuva (jos sitä ei huomaa..xD). Olen vähän soveltanut noita värejä ja käyttänyt vähän eri värejä kuin mallikuvissa. Ja jos oikein muistan niin en tuolloin omistanut vielä nailstriperia tai mitään vastaavaa, vaan tein lähes kaikki kuviot dotting tool:lla tai itse kynsilakkasudilla.. joten kuten huomaatte tulos ei aina ollut paras mahdollinen xD.


Näistä kynsistä ei olekaan ihan niin kauaa aikaa, sillä ne ovat viime kesältä. Nuo olivat teoriassa helpot, laittaa vain nelikukulmaiset teipin palat kulmat vastakkain valkoisen lakan päälle ja lakkaa mustalla lakalla päälle. Lopuksi lisää mustat ja valkoiset pisteet ja se on siinä. Ongelma tulee vain siinä jos lakka ei olekaan tarpeeksi kuivaa ja lakka tarttuu teippiin ja lähtee teipin mukana pois..Nämä olivat, toisin kuin noi edelliset, oikeasti aika simppelit. Ei tarvinnut kuin vetää pensselillä musta raita ruskean lakan päälle ja puoleen kynteen valkoisia pisteitä, kuten kuvasta näkyy.


Voisin joskus myöhemminkin kaivella jostain arkistojen kätköistä kuvia kynsistä, joita olen aikaisempina vuosina tehnyt, vaikka eiväthän nuo ehkä kovin kummoisia ole, mutta tulee vähän vertailua xD

Toivottavasti tästä oli jollekkin jotain iloa, vaikka teinkin tämän vain koska en keksinyt muuta tekemistä.. paitsi nyt taidan syventyä netflixin ihmeelliseen maailmaan x)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet