Timantteja vai kimallusta?

Enää viikko wanhojen tansseihin! Kohta alkaa olemaan kaikki tanssit pikkuhiljaa hallussa, muutamaa hyppelytanssia lukuunottamatta, ja kaiken tansseihin sekä itse päivään tarvittavan olen vähitellen onnistunut monen Tampereen reissun jälkeen haalimaan kokoon.
Olen tässä jo aika kauan suunnitellut myös minkälaiset kynnet tekisin wanhoihin ja kokeillut kaikenlaista, kunnes yhtenä viikonloppuna Tampereella pyöriessä löysin Stockmannin aleista täydellisen sinisen O.P.I:n lakan! Tuota kokeiltuani huomasin, että se onkin hieman liian kirkkaan sävyinen verrattuna tummansiniseen vanhojenmekkooni.. mutta asia korjaantunee laittamalla alle tummemman väristä sinistä lakkaa.
Tuossa alla näettekin yhden kokeilun millaiset kynnet saattaisin tehdä tuota suurta wanhojen päivää varten, sekä lakat mitä käytin. Mietin kuitenkin, että koska on kyseessä niin juhlava päivä, voisin jättää tuon glitterin pois ja laittaa tilalle timantteja ettei kynnet näyttäisi ihan niin arkisilta/ tavallisilta.

 

Mainittakoon muuten vielä wanhojen mekostani, että siinä on yläosa pitsiä (tummansinistä kuin koko mekkokin) ja vyötärön kohdalla timantteja. Kampaukseenikin suunnittelin laittaa jonkinlaisia timanttipinnejä, sillä korvakoruni ja rannekoruni ovat timanttisia. Täytynee siis kynsiinkin laittaa timantteja niin sopii ainakin asuun xD


Mutta kertokaanhan jos tulee mieleen jotain parannusehdotuksia, miten näistä kynsistä saisi vieläkin paremmat. Ja muutenkin jos tulee mieleen jotain, niin tuonne kommenttikenttään saa ihan rohkeasti laittaa kommenttia. Olisi mukava kuulla jonkinlaista palautetta 😊

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet