Tropical vibes - ananaskynnetHei heei!
Pitkästä aikaa täällä taas! Ajattelin postata vasta koulun alettua, mutta en malttanut. Siispä kirjoitan nyt keskellä yötä...ei ole unirytmi yhtään sekaisin loman jäljiltä ei 😂. Vielä on onneksi kaksi viikkoa lomaa jäljellä ja aikaa saada unirytmikin takaisin kohdilleen. 

Ilmastakin muuten huomaa, että syksy on tuloillaan: ilmat alkavat viilenemään ja lehdet kellastumaan. Hyvästi jää yli 20 asteen helteet, nähkäämme taas ensi vuonna :,)
Mutta löpinät sikseen ja itse asiaan >>


Näihin söpöihin ananaskynsiin tarvitset:

  • pohja- ja päällyslakka
  • musta nailstriper eli kynsienkoristelukynä
  • pinkki, vihreä ja keltainen kynsilakka
  • ohut pensseli


Vaiheet:
  1. Aloita suojaamalla kynnet pohjalakalla
  2. Lakkaa kerros pinkkiä kynsilakkaa jokaiseen kynteen. Levitä tarvittaessa toinen kerros, jotta saat tarpeeksi peittävän värin.


3. Odota, että pinkki lakka on varmasti kuivunut ennen kuin aloitat tekemään kuviota. Tee keltaisella lakalla pyöreähkö soikiomainen alue hedelmäksi. Itse käytin suoraan kynsilakkapurkin omaa pensseliä, mutta jos pensseli on liian iso kannattaa tietenkin käyttää sen sijasta pienempää sivellintä.

4. Maalaa seuraavaksi anannaksen lehdet, tähän tulet takuulla tarvitsemaan sitä ohutta pensseliä! Tee lehdistä kolmiomaisia ja mahdollisimman teräväkärkisiä, mutta erikokoisia.


5. Ota seuraavaksi musta nail striper tai vastaava ohut pensseli ja musta kynsilakka käteen. Tee ruudukko vetämällä kolme viivaa kahdesta suunnasta toistensa päälle. Tämän jälkeen hedelmä pitäisi ainakin olla tunnistettavissa ananakseksi xD

6. Reunusta myös ananaksen lehdet ohuilla mustilla viivoilla.


7. Viimeistele luomus kirkkaalla päällyslakalla.


Ananaksia voi aina halutessaan maalailla useampaankin kynteen, tai sitten pitää manikyyrin yksinkertaisena ja tehdä vain yhden kuten minä. Lisäksi, jos en sitä jo maininnut, taustavärinä voi käyttää mitä vain pirteää kesäistä väriä mitä haluaa~


Energiaa alkavaan kouluvuoteen kaikille, joilla se on pian edessä! 🙏


P.s. Sinne kommenttikenttään saa edelleen kommentoida ihan vapaasti, se on siellä ihan sitä varten ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet