Vivahteikkaat ombre kynnet

                                   

Hei hei!
Kesäkuu alkaa olla jo puolessa välissä ja ensi viikolla on jo juhannus. Aika tuntuu kuluvan toistaalta nopeasti, mutta toisaalta todella hitaasti. Olin nämä kesäloman ensimmäiset kaksi viikkoa avoimen yliopiston suullisella englannin kurssilla ja puhuin kyllä enemmän englantia kuin olen koko ikänäni puhunut. Oikeasti osallistuin kurssille, jotta uskaltaisin hyödyntää kielitaitoani paremmin tulevalla interrail-reissulla. Toisin sanoen kurssi tuli todellakin tarpeeseen, vaikka aluksi ajattelin että ilmoittautuvani mieluummin kirjalliselle kurssille..

Mutta asiasta toiseen ja siirrytään itse asiaan 🙏.

Näihin ombre kynsiin tarvitset:
  • peel off liquid latex (eli kynsinauhoja suojaava nestemäinen liima)
  • pohja- ja päällyslakka
  • violetti ja turkoosi kynsilakka
  • pala meikkisientä tai vastaavaa
  • pinsetit (ei välttämätön, mutta avuksi liimoja irrottaessa)Vaiheet:
1. Levitä nestemäistä teippiä kynnen ympärille suojaamaan niitä ylimenevältä kynsilakalta.


2. Odota, että teippi on kuivunut. Vedä sen jälkeen sekä turkoosilla että violetilla lakalla vierekkäiset raidat meikkisienen palaan. Varmista, ettei sienessä ole liikaa lakkaa.


3. Töpöttele meikkisienen avulla lakkaa koko kynnelle. Lisää sieneen tarvittaessa lisää lakkaa ja käy töpötellen läpi jokainen kynsi.


4. Peittävän ombre tuloksen saamiseksi kannattaa töpötellä vielä toinen kerros lakkaa.

5. Odota, että lakka on kuivunut ja poista varovasti teipit kynsien ympäriltä. Poista 
kynsilakanpoistoaineella ja pensselillä mahdolliset ylimenneet lakat.

6. Viimeistele kestävä liukuväri kirkkaalla päällyslakalla.


 Tämä varsin trooppinen ombre manikyyri on jos ei helpoin, niin yksi kaikista helpoimmista kynsitaiteen muodoista mitä on. Kynsien ympärysten siistiminen on ainoa hieman työläämpi vaihe, varsinkin jos ei omista tuota nestemäistä teippiä. Sen sijasta voi kuitenkin käyttää aina vaikka tavallista teippiä tai olen nähnyt joidenkin tekevän sitä itse myös myrkyttömästä liimasta (esim. elmer 's yleisliimasta). Helpointa ja turvallisinta (+lähes yhtä halpaa) on varmasti kuitenkin käyttää valmista liquid latexia. Voin laittaa linkin vielä tähän loppuun: BORN PRETTY White Nail Peel Off Liquid Latex

Toivottavasti kaikilla on alkanut kesälomat hyvin ja olette päässeet nauttimaan näistä..hmm..erittäin vaihtelevista Suomen kesän keleistä 😄Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet