BTS fandomin pyörteissä

Noniin! Sain vihdoin aikaseksi tehdä nämä tälläiset Bangtan aiheiset kynnet :) Ai niin ja niille tiedoksi jotka eivät kenties vielä tiedä:
BTS eli Bangtan Boys (tai Bulletproof Boy Scouts) on eteläkorealainen k-pop poikabändi, johon kuuluu 7 poikaa (todella söpöä sellaista xD). Sen jäsenet ovat siis Jin, Suga, RM (Rap Monster), V, J-Hope, Jimin ja Jungkook. 
Mun bias, eli suosikki näistä seitsemästä on btw Jimin. Mutta toisaalta ne on kaikki ihan parhaita tyyppejä 😊

Mut nyt vihdoin niihin itse kynsiin!


Itse olen todella tyytyväinen näiden kynsien lopputulokseen ja muutenkin. Näistä tuli jotenkin niin selkeät, ehkä senkin takia että käytin vain mustaa ja valkoista. Toisaalta näihin olisi voinut keksiä omaperäismpiäkin kuvioita jos olisin ollut luovalla tuulella xD

 

Tuossa alhaalla näettekin aikalailla kaikki mitä käytin näihin kynsiin, eli top/base coat, musta ja valkoinen lakka, valkoinen nail striper, dotting tool. Lisäksi käytin pikakuivattajaa, ettei tarvinnut odottaa noiden kuvioiden kuivumista niin kauan. 

 

Tähän lopuksi en malta olla kertomatta vielä vähän tästä BTS fanituksestani xD
Eli olen ollut osa A.R.M.Y:a eli BTS:n fanijoukkoa syyskuusta 2017 lähtien eli en vielä ihan hirveän kauaa. Ehdin kuitenkin hyvin mukaan BTS:n paluuseen, sillä DNA julkaistiin viime syyskuussa. Olen jollain tavalla jopa kiitollinen, että löysin tämän mahtavan bändin. Jotenkin on itsellekkin tullut positiivisempi asenne elämään, kun he ovat aina niin iloisia ja rohkaisevia :) Ja ovathan nuo poitsut nyt taitavia, herranjestas! Niin lauluääneltään kuin myös räppi -ja tanssitaidoiltaankin. Jeez.. eipä tässä muuta. Tuossa vielä kuva näistä ihan mahtavista tyypeistä kaikkien ihailtavaksi xD Army Forever ✌ 


 Love Myself Love Yourself Peace 🙏

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

RM Mono Inspired nails

Romanttinen leopardikuosi

Rock N Roll kynnet